Rouw

De laatste tijd word ik veel geconfronteerd met rouw. Mensen gaan uit elkaar, verliezen dierbaren, zitten thuis zonder werk of littekens uit het verleden worden weer getriggerd. Juist in deze gekke tijd van corona voelt de eenzaamheid en het verdriet extra zwaar. Je kan moeilijk even op bezoek en bent veel op jezelf aangewezen.

Wil je graag een keer met iemand van gedachten wisselen, dan bied ik wandelconsulten aan. Deze zijn op dit moment de helft van wat normaal voor een consult vraag. Heb je vragen, schroom dan niet en neem contact op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s