Consult

Je kunt bij mij komen voor coaching en/of healing.

Coaching

Als Energetisch Therapeut heb ik een ondersteunende rol. Ik ondersteun en begeleid je om zelf de antwoorden te vinden op vragen, dilemma’s of problemen waarmee je worstelt. Het beste antwoord draag je uiteindelijk in je unieke zelf.

Tijdens het gesprek stem ik me af op de verbale en non-verbale informatie en op de energie van de aura en de chakra’s. Door in gesprek te gaan kunnen we samen tot een bepaald inzicht komen en kan er weer contact worden gemaakt met het fysieke, emotionele, mentale en de spirituele intelligentie, waar het ook nodig mocht zijn.

Elke sessie begin ik met de hulpvraag. Door het creëren van een veilige sfeer stem ik mij op je af en zorg ik er voor dat je goed gegrond bent. Dit laatste doe ik door achter je te staan met mijn handen op je schouders. Op deze manier voel ik de energie van de chakra’s. Dit afstemmen op de energie zal ik tijdens het gesprek blijven doen.

Het is ook mogelijk dat we het consult tijdens een wandeling in het bos doen. Tijdens een wandeling is het soms makkelijker praten dan in de setting van een praktijk.

Healing

Trauma’s uit de jeugd of een moeilijke gezinssituatie kunnen ertoe leiden dat er bepaalde overtuigingen zijn ontstaan. Deze overtuigingen, bijvoorbeeld: “Ik ben niet goed genoeg” of “Ik ben het niet waard om van te houden”, gaan zich verankeren in je gedachten. Zonder dat je het misschien doorhebt, komt er een kritisch stemmetje naar boven in bepaalde situaties. Zo hebben we allemaal leren overleven.

Door gevoelens te onderdrukken zoals verdriet, teleurstelling en afwijzing, blokkeer je je energiesysteem. De mogelijkheid om positieve gevoelens te ervaren zal hierdoor verminderen. Je kunt zelfs letterlijk ziek worden.

Hoe je met bepaalde gevoelens en ervaringen omgaat,  heeft dus effect op je lichaam en geestelijke toestand. Het jou bewust maken van waar de energie niet of onvoldoende in het lichaam stroomt kan door middel van healing. Dit kan letterlijk en figuurlijk al een hele opluchting geven.

De healing vindt liggend plaats op mijn behandeltafel. Door me af te stemmen op jou en door mijn intuïtieve vermogen te gebruiken zal ik door middel van handopleggingen op het lichaam de energie weer laten stromen.